top of page

Behandelingen

Breuk of "hernia" van de buikwand

Lees meer over de heelkundige behandelingsmogelijkheden van liesbreuk, dijbreuk, navelbreuk of littekenbreuk bij zowel kinderen als volwassenen.

Tumoren van het spijsverteringsstelsel

Tumoren van het spijsverteringsstelsel (maag-darm) zijn sinds een aantal jaar in opmars. De behandelingsstrategie is steeds multidisciplinair. De dienst abdominale heelkunde behaalt mooie resultaten, die voor bepaalde kankers beter scoren dan het Vlaams gemiddelde (klik hier).

Proctologie en uitdrijvingsstoornis ("obstructieve of geblokkeerde stoelgang")

Lees meer over de (laser)behandeling van aandoeningen van de aars en het laatste stukje van endeldarm zoals anale kloofjes (fissuur), fistel, haarnestcyste of speen (aambeien of hemorroïden).

Ook patienten met geblokkeerde stoelgang ("obstructieve defecatie"), uitstulping van de endeldarm (prolapse of rectocoele) komen soms in aanmerking voor een heelkundige ingreep ("rectopexie").

Maagbreuk, reflux, zuur of branderigheid

Reflux met zuur of branderigheid is een vaak voorkomend probleem. Lees meer over de minimaal invasieve behandeling van gastro-oesofageale refluxziekte en/of maagbreuk.

Galsteentjes en aandoeningen van de galblaas

Lees hier meer over de minimaal invasieve behandeling van verwikkeld galsteenlijden zoals recidiverende galkolieken en galblaasontsteking.

Baro obesitaskliniek

Een team van experts begeleiden en ondersteunen je in de behandeling van je obesitas en bijhorende metabole aandoeningen via een persoonlijk traject. 

logo.jpg
baro%20hoge%20resolutie_edited.jpg
bottom of page